Ne e Nisem Biznesin Tone:

Nisem ne Greqi 45 vjet me pare me ndertime celiku , dhe 35 vjet me pare kemi bere hapat e pare ne sektorin e aluminit.

Ne kemi Investuar ne teknologjite e reja dhe kemi ecur me ritme te larta duke u bere nje nga kompanite me cilesore dhe me te medha te Aluminit ne Greqi.

ineinevertical

Ne jemi:

Nje grup njerezish me objektiva te larta,me nje pasion mbi cilesine dhe sjellim : inovacione,projektime,prodhime dhe instalime te produkteve me te reja ne treg.

Ne Besojme Ne:

Cilesine e larte te ndertimeve dhe produkteve
Respektimin e klientit dhe partnereve
Respektimin e mjedisit
Informacione konstante e te vazhdueshme, ne 
kerkime dhe zhvillimeve te reja te produkteve


ine

Ne Investojme Ne:

  • Partneret Tane
  • Teknologji dhe hulumtime te reja
  • Produkte te reja inovative
  • Mbrojtjen e Mjedisi

Ne Jemi Trajnuar:

Me muaj te tere,kemi qene pjesmarres ne shume seminare,trajnojme personelin tone ne menyren me te kualifikuar qe ata te jene me te miret e fushes se tyre dhe per ate cka duam ne, ne menyre qe personeli yne i kompanise te behet me i miri.

ine

 Ne kemi marrë pjesë dhe respektojme:

  • Shumë ekspozita jashtë vendit janë të lidhura me sektorin tonë
  • tendencat europiane të tregut
  • idete dhe kerkesat e arkitekteve
  • produktet e reja


Bashkëpunëtorët Tanë:  

 nomidis orama1 designporte griesser logo abba1 lualdi   oikos palladio schuco logo-LOKVE HR